En marxa l’aplicació “lacompra”, la qual permet realitzar comandes en línia als establiments de la comarca

Uns 200 locals han mostrat el seu interès per sumar-se a aquesta eina impulsada per l’Ajuntament de Girona. Està previst que al llarg d’aquests dies es vagin donant d’alta tots aquests establiments perquè així els usuaris trobin una àmplia oferta comercial de proximitat. La plataforma es pot descarregar de forma gratuïta per l’App Store o Google Play.

Per la seva banda, la tinenta d’alcaldia i regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Girona, Glòria Plana, ha destacat que amb aquesta iniciativa es vol també donar un impuls afegit al sector, assegurant que el comerç és un sector econòmic molt important per a la ciutat i que s’ha vist molt afectat per aquest episodi del coronavirus, i des de l’ajuntament explica Plana, es vol col·laborar perquè aprofitin aquest moment per reconvertir-se també tecnològicament.

Segons apunten des del consistori gironí, l’objectiu amb el llançament d’aquesta aplicació és pal·liar els efectes de la crisi de la crisi sanitària sobre el teixit econòmic i social de la ciutat i posicionar de nou el sector del comerç com un dels grans motors econòmics de Girona. Paral·lelament, i segons apunten des de l’Ajuntament de Sarrià de Ter, a través d'un conveni amb l'empresa Interactiu, promou l’app “lacompra”, on també es posa a disposició dels comerços i usuaris del municipi de manera gratuïta. Aquesta serà doncs a partir d’ara una nova manera de comprar al comerç de proximitat que permet fer la compra des del mòbil i rebre-la a casa o recollir-la a la botiga.

Imatge: Girona.cat