Aparatós incendi a l’empresa Auladell, visible a molts punts del Gironès i entorns.

Divendres passat al voltant de dos quarts de vuit del vespre, es va declarar un incendi a les dependències de l'empresa Auladell de Sarrià de Ter, situada al número 155 de l’avinguda de França.

A mitja tarda, una patrulla de la policia municipal de Sarrià de Ter desplaçada al lloc dels fets, va donar inici als procediments pertinents, tallant a circulació a l'avinguda de França i assegurant el perímetre. L'incendi de la planta, d'uns 2.500 metres quadrats, va generar una gran columna de fum visible des de bona part del Gironès i el Pla de l'Estany, mobilitzant una trentena d'efectius de bombers, provinents del parc de Girona entre d'altres. Pel que fa als serveis d'emergència, van rebre més de 80 trucades alertant del foc.

Durant la nit de divendres a dissabte, diversos veïns dels carrers Gelida i de la Riba, van haver de ser desallotjats per precaució i des de l'Ajuntament de Sarrià de Ter es va oferir allotjament. Segons fonts oficials, només una familia es va acollir a aquesta opció. Finalment, l'incendi es va donar per controlat el dissabte a primera hora del matí. Diferents representants polítics del municipi i del seu entorn varen mostrar públicament a través de les xarxes el suport als veïns i veïnes de Sarrià, a més d’un agraïment a la tasca dels cossos d'emergència.

Foto: Ràdio Sarrià.