Arriba el segon ple telemàtic de Sarrià de Ter

Aquest dimecres al vespre arriba la sessió plenària del mes de maig encara sota els efectes del confinament fruit de la crisi sanitària de la Covid-19. El ple tindrà lloc a les 20.30 h i es podrà seguir telemàticament a través del canal de youtube del consistori sarrianenc.

Dels punts que s’hi tractaran a l’ordre del dia, hi destaquen de la proposta d’aprovació del conveni de col·laboració entre el Consell Comarcal del Gironès i l’Ajuntament de Sarrià per a la creació d’un servei de venda d’entrades en línia per als espectacles d’escenaris, d’entre les propostes també hi ha la de l’aprovació del conveni de col·laboració científica entre la Diputació de Girona la Universitat de Girona i els ajuntaments de Sarrià i St Julià, per al finançament del projecte d’Intervenció Arqueològica al territori de l’antiga Gerunda.Altres propostes que es tractaran al ple d’aquest vespre són de l’aprovació del reglament d’ús de la sala d’exposicions Dolors Xabé i del Centre-Espai d’Arts Escèniques.

Pel que fa a les mocions presentades pels diferents partits municipals a l’ajuntament, consten d’una primera conjunta de tots en què insten a l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) a fer les actuacions necessàries per preservar la llera del Ter. Una altra moció en aquest cas presentada pels grups municipals ERC i PSC, consta a la petició de la flexibilització de les regles fiscals amb la finalitat d’augmentar la capacitat pressupostària del món local. Una altra moció relativa en aquest cas presentada pels grups Poble Actiu Sarrià, JxSarrià i PSC, consta del foment de l'ús de la bicicleta, entre les mocions d’aquesta sessió del mes de maig també hi queda palesa la de l’aprovació per l’impuls d’un tanatori públic i comarcal, aquesta proposta la presenten els grups municipals: Poble Actiu Sarrià i PSC. Dins dels punts i encara en l’àmbit de mocions el Poble Actiu Sarrià presenta una última moció relativa a la creació d’una comissió de gestió postemergència Covid-19.

Finalment, el ple municipal acabarà amb un torn obert de paraules, aquesta sessió la podreu seguir a banda del canal telemàtic de l’ajuntament, en directe pel 87.6 FM o pel portal web de l’emissora municipal www.radiosarria.cat