Sarrià de Ter prepara les activitats a la fresca 2020

El consistori sarrianenc ha donat a conèixer l'oferta d'activitats a l'aire lliure que es duran a terme al municipi aquest pròxim mes de juny, totes elles amb places limitades.

Entre les propostes hi trobem els balls en línia, a càrrec de Fina Puig, que es faran tots els dimarts, de les 18:00 a les 20:00, al carrer Josep Pallach. El preu de la inscripció és de 10 euros. També es pot optar per acudir a les classes de Ioga Hatha, que es faran els dimecres 3, 10 i 17 de juny, de les 21:15 a les 22:15, al parc de la Cooperativa. L'activitat estarà dirigida per Irene Estadella i el preu és de 18 euros. Per qui vulgui fer una bossa per l'estiu, el dimecres 11 i el dijous 12, es farà el taller de ganxet a la terrassa del primer pis del centre cívic. L'activitat, a càrrec de "El Taller", té un cost de 20 euros amb el material inclòs.

L'oferta també inclou una observació astronòmica, el dilluns 29, de la mà d'Univers Quark, en la qual es projectaran imatges capturades pels telescopis a una pantalla de gran format instal·lada a la pista de la Cope. L'observació es farà de les 22:00 a les 23:00 i el preu és de 4 euros. Finalment, el dissabte 20 de juny, en el marc de "Liceu a la fresca", es podrà gaudir, de manera gratuïta, de l'òpera Carmen, de Bizet. Aquest muntatge, que té un repartiment de luxe i ha esdevingut referent a Europa, es podrà veure a la pantalla gegant situada a l'esplanada que hi ha a tocar de la Vil·la Romana del Pla de l'Horta.