Es reprenen els Camps de Treball: Joves amb compromís

A través del canal d’Instagram de “Jovessarria” han fet extensa la informació d’aquestes noves inscripcions. Un any més, la Direcció General de Joventut continua organitzant camps de treball com a activitat idònia per als i les joves atenent al component social, a l'intercanvi cultural que es propicia i a la relació amb l'entorn local, i aposta per la millora qualitativa dels projectes.

Segons fonts oficials, La campanya d’aquest estiu ha de permetre a infants i joves recuperar interaccions socials, retrobar-se amb la natura i els espais oberts, anar deixant enrere la monotonia i la tensió de tots aquests mesos. Es tracta, en definitiva, d’oferir-los una mica d’aire i també de connectar amb la situació viscuda i d’ajudar-los a exterioritzar i començar a superar les pors, angoixes i incerteses que els han acompanyat durant aquesta llarga etapa d’excepcionalitat.

En aquest sentit, la metodologia pròpia de l’educació en el lleure la converteixen en un instrument ideal per abordar aquesta tasca d’acompanyament i suport emocional, així com d’escolta activa de les seves inquietuds, dubtes i pors (i també de les seves idees i propostes). La Direcció General de Joventut, l’Agència Catalana de la Joventut i les entitats juvenils responsables del camp es reserven el dret de modificar, anul·lar o ampliar qualsevol aspecte relacionat amb el camp de treball, les places i els torns del programa sense que això suposi reassignació de places. Per a més informació us podeu adreçar alguns dels canals de Joves Sarrià.

Imatge: Joves.Gencat