Tret d'inici del Campus d’Handbol de l’Uni Girona i la UE-Sarrià

Aquest dilluns es dona el tret de sortida del campus d’estiu d’aquest 2020 de L’Uni Girona i la Unió Esportiva Sarrià que enguany han organitzat de manera conjunta i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sarrià de Ter.

Les activitats dirigides son tant per a practicants de la disciplina com per a nens i nenes que s’hi vulguin introduir. Aquest campus es realitzarà del 29 de juny al 31 de juliol, en torns setmanals o mensual al Pavelló de la UES per nois i noies d'entre 6 i 16 anys nascuts entre el 2004 i el 2014 i que vulguin gaudir jugant a handbol. En aquest casal hi haurà diversos nivells, des d’iniciació a perfeccionament. 

A través de les xarxes socials, des de la Unió Esportiva Sarrià, expliquen les mesures que cal tenir en compte fruit de la Covid-19, pel que fa a entrades i sortides per a realitzar les activitats l’horari d’entrada i sortida serà a les 8.45 i a les 9.05, els jugadors entraran només per la porta assignada i amb mascareta, pel que fa a les sortides seran puntuals i amb autorització escrita per marxar sols. A banda, també informen a través d’un comunicat el material necessari que s’haurà d'utilitzar al casal, per una banda indiquen de portar una mascareta posada i una de recanvi, roba d’esport, motxilla amb esmorzar i aigua sense opció de compartir-ho. A més d’entre les indicacions s’explica que cal preparar les peces de bany quan sigui el dia indicat de piscina. Per a més informació des del club posen a disposició el contacte de la coordinadora, és el 608 497 280.

Imatge: @UESarria77