ReservaPlay és la nova aplicació per reservar hora a la piscina municipal de Sarrià

Ja és possible la venda anticipada d'entrades per a la piscina municipal de Sarrià de Ter gràcies al nou servei que ofereix el consistori sarrianenc mitjançant l'empresa Softneos. El Software per a gestionar instal·lacions i esdeveniments esportius ja es va contractar abans del confinament. Però no ha estat fins ara que s'ha pogut aplicar.

Aquesta app, permetrà comprar entrades de forma anticipada fins a una setmana abans del dia escollit. Així d’aquesta manera evitarà haver de desplaçar-se a la piscina sense saber si l'aforament és o no complet, i l'haver de pagar amb monedes o bitllets. S’apunta també que les persones empadronades tindran un preu reduït, però serà convenient que els usuaris presentin el DNI per acreditar que són del municipi i poder gaudir dels avantatges, sinó és així, l'entrada no servirà i no es permetrà l'accés.

A banda, segons informen des de l’ajuntament, les entitats del municipi podran també gaudir d'aquest servei per a esdeveniments esportius com curses, dinars, sortides, i tot allò que requereixi inscripció amb pagament. Paral·lelament, el consistori l'ús d’aquesta app, també se la planteja per a esdeveniments culturals com les Nits del Centre o espectacles del Centre d'Arts Escèniques "El Centre" de Sarrià de Dalt.