Sarrià de Ter prepara un homenatge a Àngel Ponsatí i Climent

Àngel Ponsatí i Climent serà el nou nom de la pista poliesportiva del Pla dels Vinyers de Sarrià de Ter. L’Ajuntament del municipi organitza un acte d’homenatge a l’empresari i activista sarrianenc, mort durant el passat 2021, i reconèixer així el seu paper en el món social, esportiu i cívic del poble.

L’Ajuntament de Sarrià va aprovar en el ple municipal del passat d’octubre les propostes de noms de diferents espais urbans del poble. El regidor del PSC a l’Ajuntament de Sarrià de Ter, Quim Rodríguez, explicava durant la sessió que el cas de Ponsatí és particular, ja que va morir l’any passat, però el van voler introduir pel seu pes dins el municipi.

Sarrià de Ter va homenatjar el doctor Josep Garriga durant el passat mes de juny, també posant nom a la plaça de davant del Centre d’Atenció Primària. Quim Rodríguez explica a una entrevista a Ràdio Sarrià que els noms proposats com són Àngel Ponsatí, Martí Ballada, Josep Garriga i Pati de les Aprenentes, mereixen un reconeixement d’aquestes característiques.

La Comissió de Nomenclàtor, Memòria Democràtica i Patrimoni és l’encarregada de gestionar les propostes de noms dels espais públics de Sarrià. Quim Rodríguez creu que la iniciativa és molt positiva i la comissió funciona molt bé, tal com es demostra amb els homenatges.

 

L’acte d’homenatge a Àngel Ponsatí serà el dissabte 16 de juliol a les 8 del vespre. Després de la descoberta de la placa commemorativa, hi haurà una actuació d’haveneres amb el grup Els Cremats.

 

Imatge: Parlem de Sarrià