Temps de Flors incorporarà aquest anys dos nous espais un el fossar de l'absis de la Catedral, del pont del Dimoni i l’altre al carrer de la Llebre

A més, aquest any, Temps de Flors retrà homenatge a tres dels impulsors de la mostra floral que enguany arriba a la 64a edició: David Marca, president honorífic de l'Associació Amics de les Flors de Girona, Josep Tarrés president de l'Associació Amics dels Jardins Històrics i dels paratges naturals i finalment Rosa Maria Labayen, presidenta de l'Associació Amics de la Girona Antiga . L'homenatge es tractarà en una sèrie d'accions sorpresa.Temps de flors tindrà 171 projectes i 137 espais i aquest dissabte es donarà el tret de sortida. 

La regidora de Temps de Flors, Glòria Plana, per primer cop inclourà dos circuits accessibles: un pensat per fer-ho amb vehicles motoritzats adaptats a persones amb mobilitat reduïda i l'altre que pretén facilitar l'accés a les persones amb cadira de rodes.

També es donarà continuïtat a l'open Night, que consisteix  en l'obertura d'espais en horari nocturn fins a les dotze de la nit on els visitants, podran gaudir d’aquestes exposicions amb un punt de vista diferenciat.