Previous Next

Marcel Tomàs homenatja la professió de comediant al Teatre de Salt

Aquest diumenge 12 de maig, a les 18 h, Marcel Tomàs presenta El comediant al Teatre de Salt, un espectacle en què fa una mirada enrere i homenatja el seu ofici amb reflexió i poesia però, sobretot, amb molt sentit de l’humor. 

Humor, entreteniment i teatre de gest són l’ADN “d’El comediant”, que va estrenar-se el Temporada Alta 2017. En aquest espectacle, Marcel Tomàs narra les peripècies d’un comediant que se’n va anar a Finlàndia a fer fortuna tot explicant una història complexa i dura. El comediant; va buscar anar a buscar parella i va fracassar; es va intentar fer capellà i va tornar a fracassar. Per sort, va acabar descobrint que la recompensa de tot plegat era fer riure al públic. L’espectacle suma gèneres i elements molt diversos: el teatre d’objectes i de titelles, la música, el ball, la ventrilòquia, la improvisació, projeccions audiovisuals i molts canvis de vestuari. 

Amb aquest muntatge, Cascai Teatre –companyia fundada l’any 1998 per Susana Lloret i el mateix Marcel Tomàs– reivindica l’espectacle pur i dur i la capacitat de fer riure el públic, que és l’autèntic protagonista de la funció. El treball de gest i l’humor formen part de l’ADN d’aquesta companyia.

Foto: Teatre de Salt