“Propostes per Sarrià: Arquitectura, Urbanisme i representació" aquesta és l'exposició que es podrà veure fins el 30 de Juny a la Biblioteca Emília xargay

Es tracta  dels projectes finals realitzats per alumnes de segon d'arquitectura de la universitat de Girona en les assignatures coordinades de projectes. L’objectiu d’aquest treball segons els professors responsables, ha estat realitzar unes propostes que complementessin l’edificació d’habitatges amb espais verds i equipaments del sector socs de Sarrià de Ter amb la col·laboració de l'àrea d’urbanisme i l’àrea de desenvolupament local de l’ajuntament de Sarrià.

Amb aquesta exposició,  s’han volgut transmetre als alumnes uns valors que han estat, des del punt de vista docent, que les tres assignatures que hi han participat, són importants per arribar a tenir una visió integrada del Projecte, i que és necessari projectar, trencant les barreres entre, arquitectura, urbanisme i representació. També s’ha fomentat la valoració del paisatge existent i el projecte del verd, com a espai central i lloc d’estada.

El lliurament dels treballs es va realitzar el passat 10 de juny amb l’assistència, l’alcalde de Sarrià de Ter Narcís Fajula, que valora molt positivament la varietat de solucions plantejades. L’exposició dels projectes es podrà visitar fins el proper 30 de juny a la biblioteca Emília Xargay de Sarrià de Ter.