El grup König reconvertirà l’antic Teatre Odeon en un cafè restaurant amb capacitat per a 400 persones

Es preveu que es podrà obrir entre els mesos de març i abril de l’any 2021 i no serà un König. El grup ha decidit convertir l’antic Odeón, a la pujada Sant Domènec de Girona, que havien ocupat Cromats Ensesa i la recentment tancada fusteria Lladó en un cafè restaurant que estarà obert des del matí fins a les dotze de la nit i on es serviran dinars i sopars. Aquest nou projecte podria donar feina a unes 50 persones.

El grup de restauració gironí ja està tramitant el registre de marca i, segons ha assegurat el gerent de la cadena de restauració gironina, Marc Parals, que properament iniciaran  els tràmits a l’Ajuntament de Girona per a la llicència d’obres. Abans, però, els propietaris del local han de “consolidar l’edifici per rehabilitar la façana, i la teulada”.

La idea del grup gironí König és respectar, recuperar i rehabilitar les zones més destacades i úniques del que havia estat aquest teatre, com és el cas d’una antiga pintura d’un passeig marítim que hi ha al primer pis o alguns dels terres de fusta. Però també recuperar l’escenari, i els dos nivells de llotges.

Aquest no és l’únic nou projecte amb què està treballant el grup gironí. Els propietaris de König fa un any i mig que treballen en la posada en marxa d’un “concepte nou i diferent que es dirà Moods” i que “està pensat per créixer”.

Es tracta d’un nou tipus de cafè restaurant “molt més elaborat en conceptes de tapes i plats” que el König, i amb “molta varietat d’entrepans”. “la direcció explica que treballaràn  amb catorze pans diferents. Aquesta serà la gran diferència”, va assegurar Parals.

El primer cafè restaurant Moods estarà situat al carrer Nord de Girona (on hi havia hagut Can Codina). El restaurant ocuparà la planta baixa i el primer pis d’aquest edifici.  Aquest nou espai tindrà una capacitat per a 250 persones. És previst que les obres puguin començar a finals d’estiu i que el nou local es pugui obrir el mes d’abril del 2020. Aquest primer Moods podria donar feina a unes 40 persones.

Foto: Josep M. Oliveras