Aquest dijous arriba la primera representació de “Les vides del Castellum”

El projecte de teatre amb el poble i per al poble de Sant Julià de Ramis ja arriba a la recta final. Martí Pere Ferrer, parla de què es tracta aquest projecte teatral en que explica que ha recuperat l’obra que vàren estrenar el 2004 per donar visibilitat el poble iberic del castellum fractum a la muntanya dels sants metges. 

Pereferrer ha posat en valor del que significa portar el teatre amateur als mateixos veïns dels municipis de Sarrià de Ter i St julià de que participin en fer teatre. Ha assegurat també que será un espectacle de gran format, amb una dotzena d’actors protagonistes, i ha destacat una novetat, i es que en aquests moments es troben a la fase d’incorporar una coral, que està molt vinculat a Sarrià amb els Cantaires. El mateix director ha explicat que amb la fase final de figuració, arribaran a la seixantena de persones que durant a terme “Les Vides del Castellum”

El director ha detallat quan es faràn les obres, i que per temes de logística ha valorat centrar-ho tot a un cap de setmana les representacions es faran aquest dijous 11, divendres 12 i dissabte 13 de juliol, a les 10 h de la nit al Castellum Fractum.