Del 5 a l’11 de setembre Sarrià de Ter celebra la seva festa major

A poc més d’una setmana, l’ajuntament ha fet públic el cartell i els actes de programació de la festa major d’enguany.

Els actes oficials s’iniciaràn el dijous 5 de setembre amb el pregó de la festa major des del balcó del consistori sarrianenc juntament amb l’acompanyament dels amics dels gegants de Sarrià. Una vegada finalitzat el pregó, la colla “som Blaus” i la “Som Verds”, faran l’entrega del còdol i de l’escombra a l’ajuntament. Els actes d’inici de festa major continuaran seguidament amb havaneres a càrrec del grup “Les Anxovetes” acompanyat d’un cremat per a tots els assistents. Aquest any, la festa estrena un punt Lila en que es vol ajudar a contribuir a treballar a la prevenció i detecció de les violències masclistes, una feina que es responsabilitat de tots.

Ràdio Sarrià anirà informant de tots els actes de festa major, que tindràn lloc aquests dies de setembre al municipi, recordeu que moltes de les activitats puntuen els colors dels barris, per tant estigueu atents, d’altre banda, aquesta festa fons del consistori, expliquen que té etiqueta pròpia a les xarxes socials amb el hashtag #fmsarriadeter2019 per tal de compartir entre tots les vivències d’aquesta festa major.

Tot els actes estàn organitzats per la comissió de festes de Sarrià de Ter amb el suport del mateix ajuntament del municipi.

Imatge: Aj. Sarrià de Ter.