Últimes activitats de Festa Major a Sarrià de Ter

Arriben a les acaballes les festes al municipi, abans però aquest vespre a partir de les 21 h hi ha obra de teatre al Centre-Espai d’Arts amb la representació “Aquí no paga ni Déu”.

 Aquesta obra per qui  no pugui assistir aquest dia, es tornarà a representar, en aquest cas ja serà el proper diumenge 15 de setembre al mateix teatre del Centre a les 18 h de la tarda en les dues representacions el preu de l’entrada és de 6 €. El regidor de festes de l’Ajuntament de Sarrià de Ter Jordi Estefanell, ha assegurat que estan contents de poguer gaudir novament de teatre al municipi. Diumenge 22 tindrà lloc la tradicional tirada al plat que enguany arriba a la seva 9a edició, aquesta activitat tindrà lloc a les instal·lacions del Club de Tir de Vilopriu. D’altra banda pel que fa als actes de la Diada Nacional de Catalunya, a Sarrià tindran lloc a partir de les 9.30 h on hi haurà una audició de sardanes a càrrec de La Principal de Porqueres i un esmorzar.

Inicialment aquest acte estava previst que tingués lloc a la plaça Salvador Genís i Bech, però per previsió de pluja i mal estat del terreny, l’ajuntament ha decidit per precaució trasllada les activitats de l’11-S al Pavelló Municipal. Seguidament a les 10.30 h se celebrarà  l’acte Institucional de la Diada Nacional organitzat per l’ajuntament de Sarrià de Ter amb la participació dels gegants i els cantaires de Sarrià.