Asian Dub Foundation, Zoo, Oques Grasses, Lildami, Cala Vento i Koko Jean seran els caps de cartell de la programació musical de les Fires de Sant Narcís 2019

L'Ajuntament de Girona va presentar ahir la programació musical de les Fires de Sant Narcís d’enguany, en què es combinen artistes de renom internacional. La programació musical es durà a terme del 25 d'octubre al 3 de novembre, on grans artistes de l'escena internacional i nacional desfilaran pel recinte de barraques pels dies de Festa Major. El 25 d'octubre serà el torn de “President Xai”, “Illinoise”, “Fetus” i “Bad Mongos”. Dissabte 26 d'octubre, actuaran: “Maruja Limon”, “Oques Grasses” i “Zoo”. Dilluns 28 d'octubre: “Black Musi”c “Big Band” i “O'funk'illo”. Pel que fa ja al pont de tot sants, el dia 31 hi haurà les actuacions de “John Acquaviva”, “Ken Ishii”,i el Dj Dosem. Divendres dia 1 de novembre passarà per l’escenari de la Copa “Ira”, “Asian Dub Foundation” i “Crim”. Finalment, el dia 2 de novembre: Ramon Mirabet, Lildami i Buhos.

D’altra banda, fora del recinte de la Copa, també hi ha diverses actuacions destacades com poden ser, els concerts de “Morgat Morgat” i “Pau Vallvé” o Els “Berros de la Cort” i “Joan Garriga” d’entre d’altres, que en aquest cas tindran lloc a l’escenari de St Feliu. A més, hi haurà actuacions a l'Auditori de Girona i a l'envelat de la plaça Miquel de Palol, així com a l'Estació Espai Jove on i hi haurà una extensa programació i al Sunset Jazz Club.

Foto: Ajuntament Girona