L’Ajuntament de Girona impulsa el projecte “Parèntesi”, un espai de trobada per treballar la salut emocional dels joves

L’Ajuntament de Girona engega aquest curs 2019-2020 el projecte “Parèntesi”. La proposta, que es portarà a terme des del Centre Jove de Salut, està destinada a joves d’entre 18 i 25 anys i vol esdevenir un punt de trobada per tractar aspectes relacionats amb la salut emocional, relacional i afectivosexual dels nois i noies. Les sessions es faran de forma mensual, el segon dimecres de cada mes a partir del 13 de novembre. 

L’última trobada es farà el 10 de juny del 2020. El grup serà obert, amb un mínim de tres persones i un màxim de quinze, i  es treballarà amb joves que visquin, estudiïn o treballin a la ciutat de Girona. Les sessions partiran d’un enfocament reflexiu amb base a dinàmiques vivencials.

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha destacat que “el Centre Jove de Salut és un equipament molt important per a la ciutat, amb molts recursos per “als nostres joves” recalca Madrenas. En el mandat anterior, la batllessa, afirma que es va aprovar el Pla de Salut i, dins d’aquest pla, una línia estratègica rellevant és la prevenció i difusió d’aspectes diversos per a la salut dels joves.

El projecte “Parèntesi” s’inclou dins de la línia de treball de suport a joves que el Centre Jove de Salut, va engegar fa uns anys amb la iniciativa “Mares joves” i que va ampliar l’any passat amb la primera edició de la proposta “Habilitats per la vida”.

Foto: Ajuntament de Girona