Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/radiosarria.cat/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
El Festival de Cinema de Girona projectarà 241 pel·lícules de més de 50 països diferents

El Festival de Cinema de Girona projectarà 241 pel·lícules de més de 50 països diferents

L’esdeveniment tindrà lloc del 24 al 28 de setembre en set espais de la ciutat. L’acte d’inauguració comptarà amb el DJ i productor “Carlos Bayona” i amb la cantant i saxofonista Andrea Motis com a estrelles convidades. El 31è Festival de Cinema de Girona convertirà la ciutat en epicentre artístic i de talent, amb la projecció d’un total de 241 pel·lícules provinents d’una cinquantena de països i una suma de més de 400 projeccions.

El tinent d’alcaldia i regidor de Cultura de l’Ajuntament de Girona, Carles Ribas; el director del festival, Lluís Valentí, i el director del documental Andrea Motis, “la trompeta silenciosa”, i Ramon Tort guionista i productor, van presentar ahir l’esdeveniment, que tindrà lloc a la ciutat a partir d’avui i fins al dissabte 28 de setembre

La saxofonista i cantant de jazz catalana Andrea Motis inaugurarà el Festival aquest vespre a les 20 h als Cinemes Albèniz amb la projecció, “La trompeta silenciosa”. A banda, una altra de les grans estrelles presents a l’acte inaugural serà el DJ i productor Carlos Bayona, a més del músic Joan Chamorro i del director i productor Oriol Marcos. 

El festival, que enguany se centrarà en la difusió de talent emergent i de treballs inèdits, s’estructurarà en “Llargmetratges”, “Documentals”, “Curtmetratges”, “Festival dels Infants”, “Music Films”, “Web Sèries”, “Experimental Art” d’entre d’altres.

Pel que fa a les projeccions, es podran veure a diversos espais, com els Cinemes Albèniz, la Fundació Valvi, Moby Disk, la Casa de Cultura, l’EspaiCaixa i l’Auditori Josep Irla de la Generalitat de Catalunya a Girona. A més, el CaixaFòrum i l’Auditori Josep Irla, acolliran activitats paral·leles; es faran visites guiades al Museu del Cinema i també hi haurà espais de networking a la plaça de la Independència per donar un valor afegit, més a l’intercanvi de talent.

Les entrades es poden comprar al punt d’informació del Festival, situat a la plaça de la Independència de Girona.

Foto: Ajuntament de Girona