El Pavelló Municipal Girona-Fontajau acollirà la tercera edició de l’espectacle del Catalunya Stars

Aquest dissabte el Pavelló Municipal de Girona-Fontajau, acollirà la tercera edició del “Catalunya Stars”, la competició de patinatge artístic organitzada per la Federació Catalana de Patinatge amb el suport, entre d’altres, de l’Ajuntament de Girona.

Hi participaran tres equips formats pels millors patinadors i per les millors patinadores catalanes de totes les modalitats que s’enfrontaran entre si per obtenir la victòria del campionat capitanejats respectivament per: Llorenç Álvarez, cinquè del món i bronze europeu en quartets; Pere Marsinyach, campió d’Europa i subcampió del món de lliure i company del primer en quartets; i Carla Escrich, campiona d’Europa i bronze individual als World Roller Games; els equips Groc, Vermell i Blau.

la regidora d’Esports de l’Ajuntament de Girona, Eva Palau ha destacat que “Aquest esdeveniment, en què participaran alguns dels millors i les millors esportistes d’aquest esport, reforça la ciutat de Girona i les comarques gironines com un lloc de referència del patinatge a nivell internacional”.

Cada un dels tres equips farà un total d’onze actuacions que seran valorades per quatre jutges internacionals, així com el públic i els telespectadors a través d’una votació popular al compte oficial d’Instagram del “Catalunya Stars”, que es mesurarà en funció dels ‘likes’ obtinguts.

Els components de l’equip guanyador es repartiran un premi de 9.125 euros, els del segon classificat n’obtindran 8.030 i els del tercer, 6.935. A la primera edició, celebrada el 2017, va guanyar l’equip capitanejat per la ja retirada Mònica Gimeno, i l’any passat es va imposar el grup liderat per Pere Marsinyach.

Com és habitual, diversos personatges famosos han apadrinat als equips participants i han fet circular un videos de suport per les xarxes socials. Ha estat el cas de L’actor i presentador de televisió Quim Masferrer, el cuiner i també presentador Jordi Cruz, l’actor Pep Plaza i el jugador del Girona FC Aday Benitez, i les estrelles del motor Nani Roma, Laia Sanz, Pol Espargaró, Alex Rins i el periodista Ernest Riberas.