El Festival Temporada Alta s’afegeix a la vaga de divendres

En un missatge al web, el festival va expressar el més enèrgic rebuig a la sentència i el suport als presos polítics, entitats i persones pel que consideren una intolerable agressió als drets més elementals. Des del Festival, s'ha anunciat que se sumen a la vaga del 18-O i que tota la programació d'aquell dia passarà a fer-se un altre dia. És el cas de les funcions “Els diners, el desig, els drets”, “A.K.A”, “La mort i la primavera”, “El amor brujo”, “Noucents”, el pianista de l'oceà i “Ventura”. 

Des del Temporada Alta mostren així el suport als líders independentistes condemnats i posen l'accent en la necessitat d'afrontar els conflictes polítics, "siguin de la mena que siguin", per la via política que és, "essencialment, la d'opinió, expressió i participació lliure ciutadana". I apunten que qualsevol solució ha de passar, "sí o sí, per la negociació i el diàleg". Els canvis de la programació del 18-O són: 'El amor brujo' passarà a fer-se el 30 de novembre a dos quarts de nou del vespre. 'Noucents, el pianista de l'oceà' s'avança al 16 d'octubre i 'La mort i la primavera', el 20 d'octubre a les sis de la tarda. 

També afecta les dues funcions del muntatges 'A.K.A', que passaran a fer-se el 16 i 17 d'octubre al mateix horari inicial mentre que 'Els drets, el desig i els diners', es farà el 19 d'octubre a les sis de la tarda. El darrer muntatge afectat és 'Ventura' amb la funció que passarà a fer-se el 16 de novembre a les sis de la tarda. Les entrades seran vàlides de forma automàtica per les noves dates