El Premi Mestres 68 guardona a la professora Margarida Falgàs, la Fundació Pallach i Tortell Poltrona

L'associació educativa Mestres 68 entregarà els “XXIV Premis Mestres 68” a la professora Margarida Falgàs i Isern, amb el Premi personal, a Fundació Pallach amb el Premi institucional i a Jaume Mateu, més conegut com a Tortell Poltrona del Circ Cric amb el Premi Nacional.

Els premis s'entregaran el proper divendres 25 d'octubre i també reconeixeran a través d'una menció honorífica a títol pòstum l'activista, polític i professor universitari Jaume Botey i Vallès i la professora Dolors Vilanova i Bantí a la menció honorífica a títol pòstum.

El Premi Mestres 68 té per objectiu valorar i reconèixer la tasca desenvolupada en el món de l'educació per l'acció feta per persones, grups o entitats, i ja sigui en l'educació formal, en el lleure o en qualsevol altre àmbit. 

El reconeixement es lliura a partir de propostes presentades per qualsevol col·lectiu o entitat justificant els mèrits pedagògics de la persona o entitat que es proposa i els proposats en són coneixedors només quan són guardonats. Enguany el veredicte del vint-i-quatrè Premi Mestres 68 l'ha fet un jurat format per tretze persones representatives del món educatiu