Previous Next

Fotografies de Massafont, Crescenti i Varés representen l’Ajuntament de Girona en una exposició itinerant sobre els anys 50 a Europa

Demà, dimarts 12 de novembre, a les 19 h s’inaugurarà, al Centre Cultural La Mercè, l’exposició fotogràfica “Blue Skies, Red Panic. Anys ‘50 a Europa”, una exposició col·lectiva amb imatges d’alguns dels arxius fotogràfics més importants d’Europa, entre ells el Centre de Recerca i Difusió de la Imatge (CRDI) de l’Ajuntament de Girona. Des del mateix centre (CRDI) s’hi participa amb fotografies de Martí Massafont, Salvador Crescenti i Antoni Varés.

En el marc de la inauguració, el periodista i exdelegat de la Generalitat de Catalunya a Suïssa i França,  Martí Anglada, farà la conferència “França, al timó europeu dels anys 50; Alemanya, al timó dels anys 2000”. L’exposició compta amb 26 fotografies de gran format agrupades en 11 temes diferents que ofereixen una visió “calidoscòpica” de l’Europa dels anys cinquanta. Aquesta mostra es podrà veure al claustre del Centre Cultural La Mercè entre el 12 de novembre i el 19 de desembre de 2019.

Fotos: Ajuntament de Girona