Falta una setmana pel Gran Recapte d’Aliments

Els dies 22 i 23 de novembre es farà el Gran Recapte que organitza el Banc dels Aliments 

Les persones que estiguin interessades a col·laborar amb el Gran Recapte 2019, ja sigui formant torns a les botigues que hi participin –informant els clients i recollint el menjar que donin– o classificant els productes al magatzem, poden inscriure's omplint un formulari que trobaran al web del Banc dels Aliments a Girona.

El Gran Recapte d'Aliments a Catalunya és una campanya de recollida d'aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades del nostre entorn rebin ajuda alimentària.

L’objectiu del Gran Recapte és recollir aliments nutritius de llarga durada com ara oli, llet, conserves de peix i llegums cuites i també sensibilitzar i mobilitzar la població per ajudar a pal·liar la realitat actual de pobresa i precarietat. 

El Banc dels Aliments de Girona està ultimant els darrers detalls de la campanya, però encara els falten voluntàris segons ha explicat Joan Jorba.

Les Entitats Catalanes d'Acció Social (ECAS) calculen que el 5% de la població a Catalunya està en situació de pobresa severa. 

Sarrià de Ter és una d’aquestes poblacions que col·laborarà un any més amb El Gran Recapte. Els aliments es podran portar a les botigues associades i també a l’oficina de la Policia Municipal de Sarrià al matí i també a les tardes trucant al 610 290 092.