Previous Next

La Fundació Ramon Noguera s’inspira en el món del cinema en la nova col·lecció de joies

Estan dissenyades i elaborades de forma artesanal pels usuaris de l’entitat i en total hi ha vuit col·leccions inspirades en pel·lícules del cinema universal

Sota el lema “Regals de pel·lícula amb valor social per aquest Nadal”, compten amb la col·laboració de la joiera gironina Mariona Quera i d’una desena d’empreses en una venda solidària.

La Fundació Ramon Noguera ha presentat les noves col·leccions de joies, dissenyades i elaborades de forma artesanal pels usuaris de l’entitat, inspirades aquest any en el cinema universal. Sota el títol Joies de pel·lícula, compten amb sis col·leccions que giren entorn als següents films: Manhattan, Apollo 13, Pretty Woman, Hook, La La Land i Up. A més, la joiera gironina Mariona Quera ha dissenyat dues sèries més inspirades en Moulin Rouge i Charlie and the Chocolate Factory. 

Sota el lema “Regals de pel·lícula amb valor social per aquest Nadal”, en total hi ha 36 peces, entre collarets, penjolls, braçalets, arracades i anells. D’entre les novetats destaca una sèrie destinada al públic infantil, inspirada en el film d’animació Up. Després de l’èxit dels braçalets de la col·lecció anterior del Girona Futbol Club, des de la Fundació Ramon Noguera s’ha optat per continuar amb un conjunt adaptat a nens i nenes. L’objectiu en aquest cas també és conscienciar-los en el valor social d’aquestes peces.

La Fundació Ramon Noguera manté un any més una col·laboració amb una desena d’empreses i entitats de la demarcació per poder anar a les seves instal·lacions a oferir els seus productes en unes fires solidàries entre el 9 i el 20 de desembre. A més, algunes faciliten la venta a través dels seus clients i també adquireixen els seus productes com a regals pels seus treballadors. És el cas de Comexi, Nuduka, Trety, Frit Ravich, Eurofirms, Nestlé, Roberlo i IES Montilivi. 

La presentació de la nova col·lecció, que ha tingut lloc aquest dimecres al Centre Ocupacional Montilivi que gestiona l’entitat, ha comptat amb la presència de Pepita Perich, directora gerent de la Fundació Ramon Noguera; Mariona Quera, joiera i gemmòloga, i Ester Triadó, directora del servei de Teràpia Ocupacional de la Fundació Ramon Noguera. 

Les creacions ja es poden comprar a la botiga de moda i complements “laFundació” del carrer Indústria número 22 de Girona, a Mas Xirgu; a la botiga online www.lafundacio.net; i als centres ocupacionals de Girona (Av. Montilivi, 123) i de Llagostera (C/ Lleó I)

Fotos: Fundació Ramon Noguera