La sisena edició del Gran Circ de Nadal de Girona es farà del 25 al 29 de desembre al Pavelló Municipal de Fontajau

El Gran Circ de Nadal torna a Girona amb un nou espectacle, titulat FantÀsia, que unirà l’encís del Nadal, el circ de qualitat i l’exotisme d’Àsia. Serà la sisena edició de l’esdeveniment, fet que el consolida com una de les cites imprescindibles durant les festes nadalenques a la ciutat. Es portarà a terme del 25 al 29 de desembre al Pavelló Municipal Girona-Fontajau i se’n faran deu representacions.

Més de 40 artistes, entre els quals algunes de les primeres estrelles del prestigiós Gran Circ Acrobàtic de la Xina (companyies oficials de Taishan i Hunan), protagonitzaran diverses actuacions amb les últimes tecnologies de so, llum i efectes especials que tindran una durada de dues hores. L’espectacle, un viatge a l’Orient a través d’arriscades acrobàcies, coloristes decorats i sumptuosos vestits, comptarà també amb l’humor de la nova generació de pallassos Caluga.

la regidora Glòria Plana Yanes ha destacat que Des de l'Ajuntament tenen la voluntat de potenciar la ciutat com a pol d'atracció d'activitats per Nadal, i que el Circ de Nadal és un dels esdeveniments més populars d'aquestes dates. Les entrades ja estan disponibles i les funcions tindran lloc els dies 25 de desembre (18.30 h); 26 de desembre (11 h i 18.30 h); 27 de desembre (16.30 h i 19.30 h), 28 de desembre (12 h, 16.30 h i 19.30 h) i 29 de desembre (11.30 h i 17 h).

Foto: Ajuntament de Girona