Presentació del llibre “Made in Mona” de Joan Brull

Les fotografies fins ara exposades a la Biblioteca Emília Xargay de Sarrià de Ter, formen part del llibre en què es presentarà aquesta tarda i que anirà a càrrec del mateix autor. La Fundació MONA Centre de Recuperació de Primats és una entitat sense ànim de lucre que treballa pel benestar i conservació dels primats.

Aquest llibre mostra d'una forma visualment impactant la tasca de Brull. Presentaran la publicació sobre la defensa dels drets dels animals el seu autor Joan Brull, voluntari, i membre del departament d'Educació i Visites Guiades de Fundació MONA, que parlarà de què significa rescatar primats, i quina tasca es duu a terme en un Centre de Recuperació i Rescat. Aquesta presentació serà a les 18.30.

A banda, si parlem de les diverses activitats de la biblioteca, dilluns 17 de febrer, tenim el “Code Club”  aquest taller tracta de l'aprenentatge de crear un videojoc, un web o animacions diverses, aquesta activitat és gratuïta i està destinada a nenes i nenes de 9 a 12 anys. Cada dimarts, també al mateix espai,  hi ha el Club Infantil de lectura fàcil per a nens i nenes de 2n de primària que s’inicien a la lectura, aquest club comença a les 18 h. Per a més informació de les activitats que dur a terme l’espai, us podeu adreçar a la mateixa biblioteca o a les seves xarxes socials.

Foto: Premiademar.cat