La Revista trimestral Parlem de Sarrià ha tret nova edició aquesta setmana

A la número 105 d'aquesta revista, els lectors poden trobar-hi un recull d'articles , imatges i informació sobre els darrers esdeveniments celebrats a Sarrià de Ter.

És el cas de la Fira del Paper, la festa Major i també les diferents activitats que van tenir lloc durant les festes nadalenques. En aquesta edició, també es destaquen personalitats del poble, que durant els darrers mesos han anat fent alguna iniciativa al municipi. Es tracta per exemple de la jove sarrianenca Paula Trabuchelli, on aquest passat mes de novembre presentava el seu llibre “Colin Acari i la Segona Revolució” entre d'altres.

La revista, que ja es pot adquirir als punts habituals com l’estanc, equipaments municipals i també en format digital, compta amb la foto de portada de Toni Martínez, titulada 'La bici i la lluna'. La imatge ve motivada per la cantata que es va estrenar a finals del primer trimestre de l'Institut de Sarrià de Ter, protagonitzada pels mateixos alumnes i que va tenir com a protagonista la lluna "inspiradora de poetes i somiadors"

Imatge: Parlemdesarria.org