Un Sant Jordi especial

El 23 d’abril mai és un dia qualsevol. Sempre és un dia diferent i especial. Però malauradament, enguany encara ho serà més. La situació en la qual estem vivint aquestes setmanes en motiu del confinament pel virus SARS-Cov, impedirà que puguem gaudir d’aquesta data com estem acostumats.

Radio Sarrià, amb la col·laboració de l’Ajuntament i la seva regidoria de comunicació, faran una programació especial per a aquesta jornada. S'està preparant un programa en el qual els nens i nenes de Sarrià de Ter seran els protagonistes. Els volem animar a que escriguin un text o relat curt, i que després el llegeixin i gravin en un missatge d’àudio. El poden fer arribar per correu electrònic o whatsapp fins a l’emissora. I el dia de Sant Jordi, dins d’aquest programa especial, les lectures sortiran per antena. Hi haurà un munt de sorpreses i algun que altre premi pels participants i pels millors textos, que triaran un jurat format per diferents personalitats de la cultura del nostre municipi.

Amb aquesta iniciativa, més enllà de fer un Sant Jordi que entri a les llars sarrianenques via ràdio, es vol proposar a les famílies una activitat d’escriptura i lectura per aquests dies en que ens hem de quedar a dins de casa. Poden ser des de rodolins fets pels més petits, fins a poesies, petits contes, relats breus. De no més de 5 minuts de durada al ser llegits. I els han de llegir els propis nens i nenes fins a 16 anys.

S’acceptaran àudios fins el dilluns 20 d’abril a les 15:00 hores. Els àudios s'han d'enviar per whatsapp al (630177922) o bé per correu electrònic a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. A l’enviar la nota d’àudio cal indicar: Nom i Cognoms del Nen/a, l'edat i adreça on viu, aquesta, no es dirà per antena, només serà necessària perquè en cas de premi es farà arribar al domicili.