Neix la Casa-Museu de la mà de l'artista sarrianenc Edgar Massegú

Aquest projecte eclèctic obre una porta a una nova manera d’acostar l’art en totes les seves disciplines. Fruit de la situació actual de confinament, l'artista polifacètic de Sarrià de Ter Edgar Massegú, ha fet néixer un nou espai cultural a Catalunya, 'una Casa Museu', i és que, des del primer dia i malgrat els efectes de l’estat d’alarma i les seves conseqüències, l’artista sarrianenc es va quedar sense feina, però la creativitat ha estat present i ven viva creant un 'univers colorístic' on esdevé una de les cases Museu del territori català d’un artista on paral·lelament hi viu dins del mateix espai, i que aquest hi alberga més de 300 obres d’art.

Massegú ha assegurat que és molt satisfactori escoltar diverses opinions dels veïns i veïnes del poble en veure l’obra feta mostrant la seva felicitat cap a la feina feta. A banda, segons explica el mateix Edgar Massegú, l’espai també està entès com un laboratori creatiu, entre les activitats que oferirà un cop sigui possible i les fases de la desescalada ho permetin, hi constarà, de visites guiades maridades amb vermut, creació sonora, pintura mural i assemblatge per a façanes a banda de trobada d’artistes, actuacions de petit format, classes, venda d’obres d’art o també visites tipus ‘gimcana pedagògica’ per a escoles i centres educatius. Des del canal ‘somculturasarria’ apunten que s’estan preparant diverses activitats relacionades amb la 'Casa Museu' amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sarrià de Ter.

Aquest 'espai univers' de l'artista del municipi, està situat a Sarrià de Baix al carrer Firal 110. Per altra banda, el canal de cultura de Sarrià de Ter, ja va avançar que s'estan preparant noves iniciatives, sobre el món de l'art, d'aquesta manera es vol que els artistes del poble en siguin els màxims protagonistes. El regidor de Cultura de l’Ajuntament de Sarrià de Ter Jordi Estefanell, ha explicat que la intenció és de fer arribar l’art al carrer.

Imatge: @edgarmassegu