En marxa el Festival Emergent a Sarrià de Ter

La programació de la sisena edició del festival d’arts en viu del Gironès, que s’allargarà fins al 4 de juliol, inclou també nits d’espectacles a Fornells de la Selva, Cervià de Ter, Vilablareix, Sant Gregori i Madremanya.

L’organització ha adaptat les mesures necessàries per adaptar-se al protocol Covid-19 i els aforaments seran reduïts. Aquest dijous a partir de les nou del vespre, a la pista de la Cooperativa de Sarrià de Ter  es podrà disfrutar d’aquesta oferta singular que reuneix diferents llenguatges artístics servits en actuacions de curta durada en la mateixa vetllada.

D’entre les propostes musicals hi ha Koko-Jean & the Tonics i  Pau Alabajos, l’espectacle de clown d’Anna Confetti i el de circ d’Yldor Llach. El preu de l’entrada general és de 10 euros i de 3 pel públic infantil. Entre les mesures de prevenció, a part de l’obligatorietat d’assitir amb mascareta, s’obriran les portes una hora abans de l’inici i s’assignarà una cadira a cada espectador i s’adjudicaran les places per ordre cronològic de compra.