Disponible ja la votació per ubicar la pintura mural de l’artista sarrianenca Clàudia Pérez

La Sala Dolors Xabé ha presentat un projecte artístic amb motiu del dia internacional de l’Art, una cita que enguany s’ha vist plenament afectada per la pandèmia de la Covid-19.

La sala d’exposicions de Sarrià de Ter, ha presentat el projecte artístic  que tracta en fer un mural pintat per l’artista sarrianenca Clàudia Pérez sobre una paret d’algun carrer del municipi, s’han presentat dues propostes: La primera consta de pintar el nou mural de Pérez a la paret de l'emissora municipal del carrer petit de Sarrià de Baix i traslladar l’antic mural existent dedicat a l’Esperanto, a una altra ubicació on a banda s’instal·laria un plafó informatiu on expliques i documentés aquesta llengua i dels que reivindiquen la seva implementació. 

Pel que fa a la segona proposta de votació, tractaria de pintar el mural de la Clàudia Pérez a la façana del carrer Josep Pallach, a Sarrià de baix, i restaurar el mural dedicat a l'Esperanto del carrer Petit, preservant així l’obra i la memòria històrica d’aquell grup d’activistes esperantistes sarrianencs que el varen impulsar fa més de 30 anys. Pel que fa aquesta votació es pot realitzar a través del web consulta.sarriadeter.cat.