La Biblioteca Emília Xargay programa avui l’últim taller abans de la diada de Sant Jordi

El centre de Sarrià de Ter va organitzar una sèrie d’activitats i tallers al voltant del dia del llibre d’aquest divendres 23 d’abril. Es van dividir entre tallers per infants i tallers per adults, i aquesta tarda tindrà lloc l’última activitat abans dels actes previstos per la revetlla de Sant Jordi.

El centre ha programat el taller de manualitats per adults a càrrec de Talis-mà, que ensenyarà a fer una rosa de paper. La directora de la Biblioteca Emília Xargay, Anna Sala, explicava els tallers organitzats de cares als adults, més enllà dels infantils.

El passat dilluns 12 d’abril i el dissabte 17 es van dur a terme dos tallers per infants, amb una molt bona rebuda i una valoració molt positiva per part de la biblioteca. Anna Sala creu que, tot i les restriccions i la pandèmia, els tallers tenen molt d’èxit.

Cal recordar que la Biblioteca Emília Xargay i l’Àrea de Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Sarrià de Ter han tirant endavant una campanya conjunta per aquest Sant Jordi, que culminarà amb un programa especial a Ràdio Sarrià aquest dijous a la tarda.

 

Imatge: Biblioteca Emília Xargay