Més d'un centenar d'activitats a la Fira del còmic, el manga i l'entreteniment de Girona

Com a novetat enguany es podrà gaudir d’una nova zona de restauració dedicada a la gastronomia oriental i una aula del te. El cartell, com en les anteriors edicions, ha estat encarregat a un artista gironí. Aquest 2018 ha estat obra de l’il·lustrador Rafater, que treballa al mercat americà i japonès. 

En total una vintena de conferències, més de 25 autors signant, 15 tallers, 20 actuacions, una desena d’activitats infantils, 15 projeccions i 4 exposicions, nodriran d’activitats culturals i lúdiques la fira.  Degut a l’èxit de l’anterior edició, l’àrea de jocs de taula així com els videojocs s’amplien i es reforcen, de la mateixa manera que les actuacions a l’escenari principal amb exhibicions de Dance Cover Idols i concursos de Cosplay.  Els premis Girocòmic d’aquest 2018 els recolliran Josep Antoni Poch i Carlos Pacheco, com a reconeixement a la seva trajectòria professional.  

Alguns dels principals autors i protagonistes del programa són: Carlos Pacheco, Ana Oncina, Salva Espín, Flavita Banana, KAP, Jordi Bernet, Kim, Sara Soler, Ferreres, David Benzal, Renato Roldán, Niko, Jaime Martín o Cels Piñol, entre molts altres.