Previous Next

S'inaugura la sala d’exposicions "Dolors Xabé" i l'exposició de Sebi Subirós "Nedar com els ocells"

Dolors Xabé era també col·laboradora de Ràdio Sarrià, va ser impulsora del Patronat de Pares de Família de Sarrià de Ter i de les colònies a Granollers de Rocacorba. Va morir el 4 d'agost de 2014 a l'edat de 85 anys.

Aquest acte cultural, organitzat per l'ajuntament de Sarrià de Ter i marca l'inici del projecte d'exposicions d'art contemporani a la Sala del Centre Cívic. Una aposta que és va iniciar a l'gener d'enguany amb l'exposició "Work in Progress" dels artistes Pep Aymerich i Pep Admetlla, segons va explicar ahir el regidor de cultura.

El cicle d'exposicions d'art contemporani abastarà des del mes de setembre ia Fins al desembre. El tret de Sortida el marca l'artista Sebi Subirós i prendrà el Relleu l'exposició de Pere Bellés. 

L'exposició "Nedar com els ocells" de l'artista Sebi Subirós és podrà visitar Fins al 2 de novembre. També estan programades visites guiades per els escoles del municipi i tallers relacionats amb els exposicions. L'horari de visita de les exposicions de la Sala "Dolors Xabé" serà de 16 a les 21 hores, de dilluns a divendres.

És podran visitar a la sala "Dolors Xabé" de gener a juny de 2019 els creacions d'artistes emergents com ara: Edgar Massegú, Marta Pascual i Tonyi Alcázar