Previous Next

Èxit de participació i nivell artístic a la 2a edició del Young Talent del Gironès

Aquest projecte, organitzat per l'Àrea de Joventut del Consell Comarcal del Gironès amb el suport de la Diputació de Girona ha comptat amb la complicitat dels ajuntaments de Llagostera, Cassà de la Selva, Sant Gregori, Vilablareix, Quart i, també,  dels ajuntaments de la comarca que integren la Zona Jove Gironès com ara Sarrià de Ter i Sant Julià de Ramis. 

Aquesta iniciativa va sorgir a petició dels professionals de joventut que treballen en els ajuntaments de la comarca del Gironès amb la voluntat de fer aflorar el talent artístic que tenen els joves i que sovint és difícil que per si sols es doni a conèixer.

En aquesta nova edició, celebrada al Casino de Llagostera tant el jurat com el públic van gaudir amb les 42 actuacions de nivell que es van portar a terme en sis disciplines artístiques diferents: arts plàstiques, arts escèniques, arts visuals, dansa, música i escriptura.

Els guanyadors d'aquesta segona edició van ser Maria Farré (música), Paula Trabuchelli (música), Gennipher Frias (música),  Sandra Romero (escriptura), Andreu Casadellà  (arts escèniques),  Rado Bernat ( dansa),  Sara Villarta (arts plàstiques) i Olaia Brugada (arts visuals).  El premi està dotat amb 275 € per a cadascun dels premiats. 

El jurat estava format per Mª Mercè Roca, Mónica Aymerich, Rocío Rodríguez, Anna Galindo i Cora Rosell, va haver de valorar tots els artistes, deliberar davant de les grans actuacions realitzades  i, decidir els premiats.