La Mirona, una programació per tots

Es presentaran per primer cop a comarques gironines els darrers àlbums de Dorian, Berri Txarrak, Lágrimas de Sangre, Crim, Ramon Mirabet, Arnau Griso, Natos y Waor, Ayax i Toundra, i Mägo de Oz arribarà amb la seva gira de celebració del 30è aniversari.

El Black Music tindrà La Mirona com un dels seus escenaris principals amb els americans Vintage Trouble, Deluxe, La Casa Azul, Ramon Mirabet i Morgan.

La Batalla del Segle serà un concert inèdit on Smoking Stones i Abbey Road rendiran tribut a dues bandes llegendàries, Rolling Stones i The Beatles respectivament, i lluitaran aferrissadament pel rebre els aplaudiments del públic.

Obeses, Toundra, Carles Sadness, O’funk’illo, Brams, Violblast, Potència Tòxica, No Holds Barred, La Desbandada, Distrito Rojo, Camela  i els tributs a Mecano, Simple Minds i Depeche Mode completen un cartell plural i pensat per a tots els públics.

Aquest curs també continuarà el projecte Xics’N’Roll, impulsat per les Cases de la Música, un programa de concerts tribut que adapten les seves presentacions al format familiar, que permetran continuar coneixent als més petits alguns dels grups més importants de la música moderna. Aquest propers mesos descobrirem a grups tant diferents com el Último de la Fila, Amy Winehouse i Bruno Mars.

La Mirona es sumarà a l’aturada de país prevista pel proper 21 de desembre i tancarà durant tot el dia. El concert del 17è aniversari amb Orquestra Di-Versiones començarà a ¾ d’1 del dia 22 i les proves de so es faran el dijous. Aquesta decisió ha comptat des del primer moment amb la implicació del grup.