L’Auditori de Girona guanya el premi ARC a la millor programació de teatre i auditori

En aquesta edició, l’Auditori s’ha imposat a l’Auditori de Banyoles, al Cafè del Teatre Escorxador de Lleida i al Teatre Auditori de Sant Cugat. Alguns dels artistes destacats que han passat per l’Auditori el 2018 han estat Manolo García, que va estrenar la gira del seu últim disc, Geometría del rayo, a Girona; la Filharmonia de Londres o la Filharmònica de Copenhaguen.  

“Aquest premi és el fruit d’una feina constant, feta amb criteris de qualitat i pensada per a tota mena de públics. Girona ens estem consolidant com a ciutat referent cultural del sud d’Europa, i el premi ens és un impuls per a seguir treballant en aquest camí”, ha remarcat l’alcaldessa de Girona.

La programació musical de les Fires de Sant Narcís ha quedat finalista en la categoria de millor programació de festa major, que enguany ha guanyat el BAM de la Festa Major de la Mercè de Barcelona.

L’Associació Professional de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya (ARC) va néixer l’any 1976 gràcies a les inquietuds d'un grup d'agents artístics de Catalunya i Balears amb la voluntat d'unir els seus interessos professionals i donar solvència a la professió. L'objectiu principal va ser el de constituir una plataforma de cohesió empresarial en benefici de la millora del fet musical.

Foto: Ajuntament de Girona