Un agent fora de servei deté el presumpte autor d’un delicte de robatori amb força a interior de vehicle a Girona

Quan va arribar al lloc dels fets, va veure un vehicle amb la porta del conductor oberta i el vidre trencat, restes de vidres al terra i una persona que n’estava remenant l’interior. Immediatament, el policia es va identificar com a agent de la Policia Municipal de Girona i, tot i que el presumpte lladre va intentar fugir i agredir el policia amb un martell, l’agent el va interceptar i el va poder reduir.

Un ciutadà que havia estat testimoni dels fets va trucar el telèfon d’emergències 112 i, poc després, diverses unitats de la Policia Municipal de Girona i de Mossos d’Esquadra van arribar fins al lloc dels fets. Una unitat de la Policia Municipal va localitzar a la zona cinc vehicles estacionats més que presentaven signes d’haver estat forçats, amb els vidres trencats i l’interior tot regirat.

Per aquest motiu, l’agent va detenir Jorge Z.R. de 54 anys com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força a l’interior de cinc vehicle i la unitat de Mossos d’Esquadra es va fer càrrec del trasllat del detingut.