Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/radiosarria.cat/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
El Sarrià es proclama campió

El Sarrià es proclama campió

Previous Next

El 1r equip del Sarrià aconsegueix el punt que li faltava patint de valent a Sabadell i es proclama campió de grup a primera estatal, empatant 25 a 25 a una jornada carregada d’emocions fortes, el Sarrià havia de puntuar per proclamar-se campió de grup, i no va ser gens fàcil. L’alegria de tècnic era més que perceptible. L’equip de Coll va haver de tombar la resistència i la competitivitat d’un bon “OAR Gràcia” mentre veia de reüll com el Sant Quirze, l’únic rival que li podia prendre el títol, guanyava còmodament a casa davant del Mataró en un partit plàcid per als perseguidors del Sarrià.

En el temps de la primera meitat, amb avantatges de fins a quatre punts, el partit semblava coll avall, però en la represa els nervis i la tensió ho van complicar tot. Les contres dels homes de Pere Coll van servir per tapar les mancances en defensa i la falta de concentració en moments puntuals, els del Sarrià van acabar patint però empatant el matx. Així doncs vàren aconseguir un punt que li atorga el títol abans de la fase d’ascens.

Victòria del Sènior 2a catalana masculí de la UES a Sant Fost  (20-29) 

Els sarrianencs van sortir a guanyar i amb una forta defensa, van sumar els dos punts que els donaven l'ascens. D'aquesta manera tornen a 1a Catalana després de quatre temporades a 2a Catalana. L’entrenador Jordi Ramos, ha assegurat que tot i el patiment i la dificultat dels partits, l’equip ha estat unit i compacte, i tot el mèrit aconseguit durant molts anys es d’ells. pel que fa a l’equip rival Els sant fostencs mantenen la categoría.

El Sarrià guanya el TOP 4 infantil després d’imposar-se al Barça (29-26) 

La Unió Esportiva Sarrià està en un molt bon moment. Dissabte el primer equip va ser campió de la Primera Divisió Nacional i el segona Catalana va aconseguir l'ascens a Primera Catalana, Aquest diumenge els infantils de la UES  van proclamar-se campions de Catalunya en el TOP 4 després de imposar-se al Barça (29-26) amb un pavelló ple de gom a gom. El capità de la categoría infantil Adrià Planagumà, volia demostrar els blaugrana de quin peu calcen. 

El Sarrià ja tenia assegurat el Campionat d'Espanya del 25 i 26 de maig, però a més també han aconseguit guanyar el Barça. Ahir els jugadors de Guillem Torres van jugar amb molta intensitat i van lluitar fins al final,Torres s’ha mostrar molt conmtent del treball fet, malgrat segons ell l’arbitratge complex i poc neutral. 

Els primers minuts de partit els sarrianencs ja dominaven al marcador. En el segon temps, el Barça va aconseguir igualar el duel dos cops, però el Sarrià no es va deixar intimidar per aconseguir el títol.

En tot l’equip directiu de la UES Joan Llunell i Jordi Paretas, no amaguen l’alegria i la satisfacció d'haver guanyat  2 títols de manera consecutiva, Joan Llunell assegura que estàn molt esperançats i que han d’anar a totes Llunell  diu que no poden permetre perdre cap partit.  El Vicepresident de la UES, Joridi Paretas  tampoc li han faltat paraules per reivindicar la celebració, i les ganes que tenen de seguir sumant i poguer celebrar-ho amb l'afició. 

Fotos: Ràdio Sarrià