Més d’un centenar d’aficionats del Sarrià viatjaran a Avilés per seguir la fase d'ascens a Divisió d'Honor Plata

El Vicepresident de la Unió Esportiva Sarrià, Jordi Paretas, ha explicat que des del club han gestionat el màxim de bé les entrades dels aficionats que es desplacen per veure la fase d'ascens. Paretas, assegura que han obtingut un molt bon feedback amb els socis i seguidors, i agraeix molt l'esforç que han fet per aconseguir les entrades i allotjament sumant-hi la il·lusió en seguir i anima a l'equip.

Pel que fa al tècnic del Sarrià, Pere Coll ha analitzat el sorteig de grup, i té bones sensacions, contra els equips en què s'haurà d'afrontar el Sarrià, Coll diu que en cap moment serà fàcil però si accesible.

El primer enfrontament serà contra l'Atlètic Avilesina, l'entrenador ha afirmat que és un equip molt semblant al Sarrià però tenen el plus de jugar a casa, pel que fa a la resta d'equips el tècnic ha explicat que repeteixen pujar de categoria i que és un punt a favor seu. L'entrenador i els seus jugadors, estan preparant de valent aquests partits revisant vídeos i estratègies de joc per així arribar a tenir grans resultats. 

D'altra banda els infantils de la UES jugaran a Madrid el campionat de sectors del 24 al 26 de maig, és el torn dels infantils que juguen a Madrid, i des del club han assegurat que ho tenen tot controlat segons Jordi Paretas, Vicepresident de la UE Sarrià. 

Foto: Ràdio Sarrià