Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/radiosarria.cat/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
El Sarrià guanya els 3 els partits de la fase final i és oficialment ascendit a divisió d’honor Plata

El Sarrià guanya els 3 els partits de la fase final i és oficialment ascendit a divisió d’honor Plata

Previous Next

Dies de màxima intensitat esportiva a Avilés pels Sarrianencs el conjunt de Pere Coll  ho tenien a tocar, un empat  els era suficient però l’equip va sortir a guanyar, i va golejar a l'últim matx contra el Xiria amb un resultat final de 31 a 22, una victòria més que important pel club. El president de la UES Joan Llunell, explicava que ha estat complicada la gestió d’entrades i d’hotels, però estan contents de com ha anat tot. 

Jordi Paretas, vicepresident de la unió, assegurava abans del 3r partit, que l’equi havia fet un esforç extraordinari, i ja començàven a notar el desgast físic, però tenien clar que la victoria havia d’arribar. 

El director esportiu de la UES Josep Espar, posava en valor tots els professionals d’STAFF del club, i dels jugadors, en que  feia un balanç molt positiu en que alogiava el seu treball i compromís inqüestionable. Pel que fa El coordinador de la unió esportiva Victor espeso, assegura que tothom ho ha de gaudir al màxim, perquè feia molts anys que buscaven aquests moments i l’equip ha estat en tot moment treballant perquè així avui puguin parlar d'èxit i hagin culminat un històric ascens a divisió d’honor plata. 

L’entrenador del Sarrià, Pere coll,  explicava abans del partit definitiu que els jugadors estiguessin tranquils, que fessin el seu joc i que en cap moment abaixessin la guardia. entrenador 1a Estatal_ Dit i fet, El conjunt entrenat per Coll guanya els tres partits de la fase final a Avilés l'últim recordem contra el Xiria guanyant 31 a 22. Aquesta tarda a les 19h hi haurà davant l’ajuntament de Sarrià de Ter la celebració de l’ascens.

Fotos: Ràdio Sarrià