L'entrenador del primer equip del Sarrià, Pere Coll i el seu segon, Jordi de Toro no dirigiran al Sarrià a Divisió d'Honor Plata la pròxima temporada

L'entrenador del primer equip del Sarrià, Pere Coll i el seu segon, Jordi de Toro no dirigiran al Sarrià a Divisió d'Honor Plata la pròxima temporada malgrat que la junta directiva de la UES ha lluitat perquè continuessin al capdavant de l'equip. El tècnic, Pere Coll no continuarà per motius professionals i Jordi de Toro per qüestions personals.

La junta directiva de la UES estan molt agraïts als tècnics del primer equip  "estem molt contents amb la seva feina al capdavant de l'equip i els hi atribueixen tots els èxits d'aquesta gran temporada".

La primera opció del club sarrianenc era que Coll i del Toro continuessin entrenant el primer equip a Divisió d'Honor Plata la temporada vinent, però davant aquesta impossibilitat el club ha buscat un relleu que tindrien pràcticament lligat i que es podria anunciar pròximament.

El primer equip juga aquest diumenge la final de copa Catalunya contra la BM La Roca i serà el darrer partit on Pere Coll i Jordi de Toro seran a la banqueta del Sarrià.

Pel que fa a Josep Espar continuarà com a director esportiu del Sarrià i pel que fa a la plantilla una de les baixes a Plata,  serà l’extrem, Guillem Lozano de 24 anys, se’n va a Austràlia a fer un postgrau de comerç internacional de dos anys.Foto: Ràdio Sarrià