Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/radiosarria.cat/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
La UE Sarrià vol seguir creixent en femení i tenir un equip a cada categoria la temporada vinent

La UE Sarrià vol seguir creixent en femení i tenir un equip a cada categoria la temporada vinent

Previous Next

Ara farà un any, la nova junta directiva de la Unió Esportiva Sarrià va presentar els seus objectius per al seu mandat. Entre aquests objectius es va proposar disposar com a mínim, d’un equip femení en cada categoria abans de finalitzar el seu mandat – que està previst per sis anys-.

Després del èxits esportius aconseguits aquesta temporada, la UES ha estat capaç de donar a conèixer el handbol, clarament minoritari, fent que nens i nenes d’altres clubs o que provenen d’altres disciplines s’interessin per aquest esport que, fins ara, tenia una connotació clarament masculina. 

Durant la temporada 2018-2019, la UE Sarrià va competir amb tres equips en les categories alevines, juvenils i sènior, i aquest darrer equip va arribar a competir en les fases d’ascens a lliga catalana, però finalment no es va poder classificar. Per la temporada 2019-2020 està previst disposar, com a mínim, d’un equip per categoria (un benjamí, un aleví, un infantil, un cadet, un juvenil i un sènior), fet que suposa un augment de prop d'una trentena de llicències només en la secció femenina del club sarrianenc.

Per tal de seguir eixamplant la base de la secció femenina, durant la nova temporada es faran una sèrie d’activitats de promoció de l'Handbol, a les escoles i al propi club, per tal de completar els propòsits de la secció; de fet, s’està fent un esforç important en la cerca de patrocinadors i ajudes públiques per a disposar de suficient pressupost per assolir aquest objectiu.

Durant el mes de  juliol, continuaran amb alguna jornada de portes obertes per noies del 2002-2003-2004 i 2005. D'altra banda la UES celebra aquest divendres la seva assemblea general i dissabte acomiadarà la temporada amb una gran festa. 

 

Fotos: UES