Comencen les obres de construcció de la coberta de la grada del camp d'esports de La Rasa

Previous Next

Aquesta setmana han començat les obres d'instal·lació d'una coberta a la grada central del camp d'esports municipal de la Rasa de Sarrià de Ter. Les obres les realitza l'empresa Miquel Ignasi Serveis Metàl·lics S.L. i el cost és de 26.510 euros. 
El projecte va sortir a licitació a principis de l'any 2018 amb un pressupost de 13.087,54 euros, les obres es van adjudicar a una empresa que va renunciar a l'execució per qüestions econòmiques i les altres dues empreses que es van presentar tampoc van acceptar l'execució de l'obra pel que es va tornar a licitar l'obra per un pressupost d'execució de 18.575,72 euros després de la revisió del projecte. Només es va presentar una empresa amb una proposta que superava la quantitat pressupostada pel que es va optar a fer una nova revisió i es va tornar a licitar per 29.334,51 euros i l'empresa adjudicatària, Miquel Ignasi Serveis Metàl·lics S.L. van acceptar l'execució del projecte, la resta d'empreses convidades van desestimar presentar proposta econòmica.
La instal·lació de la coberta és la darrera de les millores que ha fet l'ajuntament al camp d'esports municipal, segons el consistori també han substituït diferents elements trencats, s'ha millorat la tanca perimetral, canviat diferents taulons de la grada i reparat algunes zones de gespa malmesa també s'ha fet un nou magatzem per a les entitats esportives.

Fotos: Ajuntament de Sarrià de Ter