Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/radiosarria.cat/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
Els corredors del club gironí Aligots guanyen el Mundial de Rogaine 2019

Dos corredors del club gironí Aligots, Sergi Oliveras i Mireia Mir, es varen proclamar aquest cap de setmana campions del Món sub-23 de Rogaine, la modalitat de les curses d'orientació que es practica en equip en el Mundial que s'ha celebrat a l'estació gironina de La Molina.

Oliveras i Mir varen guanyar contra pronòstic després d'una prova de gairebé 24 hores en la qual els catalans van sumar 283 punts i van quedar per davant d'ucraïnesos, txecs i bielorussos. D’altre banda i pel que fa a la categoria mixta absoluta, el trenta-quatrè lloc va quedar pels Sarrianencs Josep M. Santiago i Lourdes Gelada (Aligots-Sarrià de Ter). El Rogaine és una modalitat de les curses d'orientació en què els participants, formant equips d'entre 2 i 5 persones, han de trobar el màxim nombre de fites possibles marcades en un mapa en un espai concret de temps que en el cas dels Campionats d'Europa o del Món és de 24h.