Cap de setmana d’handbol a Sarrià de ter amb la semifinal de la Supercopa catalana

En concret serà diumenge 18 a les 19h de la tarda, serà el primer partit de Salva Puig coma nou tècnic dels taurons a divisió d’honor plata juntament amb els 3 dels quatre fitxatges nous.

El primer projecte de la Unió Esportiva Sarrià per a la divisió d’honor plata veurà la llum aquest diumenge (19 h), en la segona semifinal de la Supercopa Catalunya en dos anys. Com en l’anterior, el Fraikin Granollers serà el conjunt de l’Asobal que visiti Sarrià de Ter, amb el 26-29 de l’1 de Setembre del 2017 encara present en la memòria col·lectiva. Era el primer curs d’Antonio Rama com a màxim responsable tècnic del conjunt vallesà. El primer amistós que l’equip de Salva Puig té previst jugar aquesta pretemporada serà el 31 d’agost, amb el Barça B juntament amb el Bordils, l’altre català en la categoria de plata també a Sarrià de Ter. Abans de començar la lliga, el 14 de setembre a Còrdova, el conjunt sarrianenc jugarà l’1 de setembre a Sant Quirze del Vallès, el dia 4 a casa amb el Garbí i el 6 amb el Banyoles.

El partit d’aquest diumenge serà amb entrada per al públic, a un preu econòmic segons el mateix club; que té oberta la campanya d’abonaments per al primer curs a plata: Familiar, 120 €, individual 85 €, i jubilats 42 €.

 

Foto: L'esportiudeCatalunya.