El hat-trick d’Stuani dona tres punts al Girona FC

El conjunt de Paco Jémez ha començat generant més perill que els locals, i Ulloa ha pogut avançar el Rayo al marcador. Moments més tard, i quan pitjor ho passava l'equip d'Unzue, apareixia el seu jugador destacat.

Una bona acció de contracop de Gallar, acabava en passada a l'espai cap a Stuani, que, rematant tal com venia, enviava un xut creuat al fons de la porteria rival. El segon gol va trigar a arribar i, en canvi, el Rayo sí que va estar a punt d'empatar en un ràpid contracop entre Tito i Álvaro García que l'extrem va finalitzar amb una rematada a l'exterior de la xarxa. A la represa, es va començar amb un ensurt quan Trejo va enviar, mig de rebot, al pal una centrada d'Álvaro García. La consigna d'Unzué al vestidor va ser la de buscar el segon gol i mirar de tancar el partit. Així, després de l'espant del pal de Trejo, el Girona va posar fil a l’agulla. Alberto García, va evitar que Gumbau, arribant des del darrere, s'estrenés com a ­golejador. Al cap de res, però, Jairo, que ­havia entrat a la mitja part en el lloc de Gual, va caure dins l'àrea després d'una entrada de Catena, i l'àrbitre va assenyalar penal. Amb aquesta acció de ­penal a ­favor del Girona, Stuani va ser l’encarregat d’anotar el segon. ­L'uruguaià va agafar la responsabilitat i va enganyar el porter Alberto García per fer pujar el marcador.

Finalment l’últim gol, va recaure a mans del mateix Stuani amb una tercera diana a les acaballes del partit que completava aixi el hat-trick. El Girona ha aconseguit una victòria de prestigi a Montilivi, en derrotar el Rayo Vallecano per 3 a 1. El conjunt madrileny és un altre dels candidats a pujar a Primera Divisió.

Foto: Girona FC