Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/radiosarria.cat/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
El Sarrià debuta amb una victòria a la Divisió d’Honor Plata

El primer equip del Sarrià, va debutar dissabte passat a Plata amb un triomf a la pista del Cajasur Còrdova gràcies al gol de l’extrem, Roc Segarra que va fer el definitiu 21-22 a 10 segons pel final del partit. Els sarrianencs van començar malament els primers deu minuts del partit (6-2) però es van refer i van arribar al descans amb un empat al marcador (13-13) El tècnic dels taurons. Salva Puig, ha apuntat que “Ells han començat millor, però l’equip ha reaccionat i amb la defensa al final a cara o creu han pogut sortir al contraatac i fer el gol”.