El Girona perd al camp de l'Almeria i continua sense puntuar fora de casa

Els gironins, sense el sancionat Stuani, han encaixat la tercera derrota consecutiva. Els andalusos han encadenat la quarta victòria consecutiva, i s'han situat líders provisionals de la Segona Divisió. Els gironins han creat poc perill a la primera part. El més destacat: Un xut de Marc Gual des de la frontal de l'àrea gran que ha sortit rascant el pal. Precisament el badaloní, molt actiu tot el partit, ha aconseguit l'empat en el minut 56. L'Almeria ja a la segona part ha despertat, i ha tancat al seu camp el Girona.

Després d'insistents atacs a porteria, Lazo ha fet el 2 a 1 per als de Pedro Emanuel amb un golàs al minut 75. La sentència definitiva dels locals ha arribat després que l'àrbitre ha xiulat penal a una polèmica acció entre Juanpe i Sekou. El central del Girona ha vist la segona targeta groga i ha acabat expulsat, mentre que el davanter senegalès ha convertit el 3 a 1 des dels onze metres en el minut 83. Els d'Unzué es queden lluny de les posicions d'ascens després d'una nova desfeta lluny de Montilivi. El partit ha acabat amb un resultat final de 3 a 1.