Menció d'Honor per a Joan Saubich al XX Critèrium Esportiu de Sarrià de Ter

Previous Next

L'exjugador de la UE Sarrià i del FC Barcelona, Joan Saubich i Mir (1989) rebrà la menció d'Honor en aquesta nova edició del Critèrium Esportiu que se celebrarà aquest divendres a les 20.30 h al Pavelló Municipal de Sarrià. Saubich que es va formar a la UE Sarrià es va retirar l'any 2017 de la competició professional.

Entre els guardonats destaquen, el primer i segon equip de la UE Sarrià. Com a campions de Segona Nacional i amb l'ascens a Divisió d'Honor Plata, el primer equip del Sarrià, i com a subcampions de 2a catalana el segon equip amb l'ascens a 1a catalana. També es farà una menció especial a l'equip infantil masculí del Sarrià, i al sub 13 dels Wolves, tots dos com a campions catalans i havent participat als Campionats d'Espanya.

La festa de l'esport,està organitzada pel Consell Esportiu Municipal que aglutina tot l'esport sarrianenc, serveix com a presentació dels clubs davant una nova temporada i també com a reconeixement als millors esportistes de la temporada anterior.

Les deu modalitats esportives del municipi ( UES, CB Sarrià, CPA Sarrià, Club Gimnàstica Sarrià, Grup de Muntanya Sarrià, Dones Més Que Mai, CV Sarrià) participaran en la desfilada i els premiats recolliran els guardons i reconeixements als mèrits de la passada temporada o de llargues trajectòries esportives. Un acte que es podrà seguir per R.S.